Tianjin Blue

Tianjin Blue

Doggos of the neighbourhood – Nagykép

2018. május 13. - Ba Jin

Meglepően cuki kutyák a környékről egy krumplival fotózva, de legalább így látszik, hogy mennyire életszerű a dolog. Amilyen kicsik olyan agresszívak. A kínaiak valahogy nagyon mást gondolnak a kutyatartásról. Az irodában is mesélték, hogy van egy kutya ott, aki többször harapott már meg embert, szerencsére télen, így a ruhája elég vastag volt, hogy felfogja. Szóval vigyázni kell velük. Aki ügyes az pedig a környék tereptárgyait is megfigyelheti!

img_20180408_074904.jpg

Tök jól elkaptam ezt a pillanatot is!

Úristen, hát te mi vagy?

Nagyon mást szerettünk volna, mind a ketten.

Az egyik személyes kedvencem, hát nagyon érezte a kamerát!

Ez elég mindennapos itt, nehogy már gyalogolniuk kelljen!

Egy újabb rettentően jól elkapott pillanat!

Hát vannak azért nagyobb egyedek is itt!

A tekintete elmond mindent

Ő véleményt is nyilvánított.

Ők kicsit elbújtak.

Itt csaltam, mert ez Jixianban van!

Egy pár kedvencem lemaradt, például a környék védelmezője, a corgi, akinek a nyakában egy sor csengettyű van. Ez van, majd lehet, hogy lesz belőle még egy válogatás.

A bejegyzés trackback címe:

https://tianjinblue.blog.hu/api/trackback/id/tr6513915008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Majszioma 2018.05.13. 11:18:07

Legyen megggg!!!!!!!!!

JaMChir 2018.05.13. 17:42:38

Több doggot!
És mit jelent hogy máshogy állnak a kutyákhoz?? És harapnak?? :O

Ba Jin 2018.05.14. 13:21:45

@JaMChir: Igen, harapnak és tényleg kifejezetten kis méregzsákok tudnak lenni. Egyébként rengeteg a kóbor kutya is, viszont ők jól vannak tartva a környék mindig eteti őket és foglalkozik velük. Nem tudom egész pontosan megfogalmazni ezt a máshogy állnak hozzá dolgot, de valahogy így a kutya van és nem annyira foglalkoznak vele, mint ahogy mondjuk mi tennénk. Mondjuk egy ponton túl státusz szimbólum is és akkor linkelek most neked pár dolgot a témához. Például itt van ez a tibeti masztiffos téma, hogy milyen gondok születtek ebből a kérdésből. highpeakspureearth.com/2017/abandoned-tibetan-mastiffs-by-the-gangri-neichog-research-and-conservation-centre/

qz.com/1082219/thousands-of-huge-aggressive-dogs-are-roaming-tibet-after-their-rich-chinese-owners-abandoned-them/

És azt se felejtsük el, hogy ugye meg is eszik őket, de a kutyahús fesztivált nem akarom ide linkelni. A lényeg, hogy nem feltétlen nevelik őket annyira, hanem csak így inkább vannak.
süti beállítások módosítása